Samen sterk tegen HIV

SAMEN STERK TEGEN HIV Goedele, Barbara Sarafian en Kadèr Gürbüz vragen via opvallende clip aandacht voor HIV-onderzoek Met wekelijks...

Hear, hear! Goedele doorbreekt het taboe rond de vagina!

Schepdaal, 11 oktober 2017 – De allereerste bestseller van Goedele Liekens – Het Vaginaboek – dateerde ondertussen van 2005...

Goedele terug op VTM!

Schepdaal, 2 oktober 2017 – Morgenavond is Goedele Liekens na een lange afwezigheid terug te bewonderen op VTM. De...

"Voorbij Mars en Venus", nieuwe expertliteratuur van John Gray!

Een kwart eeuw na het meesterwerk “Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus” zijn relaties enorm veranderd. Vrouwen...

"Goedele lanceert educatief seksplatform met expliciete beelden"

Persbericht: Sekslessen met ballen Goedele lanceert educatief seksplatform met expliciete beelden Antwerpen, 24 mei 2017 – Mannen en vrouwen...
In de media BE, Nieuws
Samen sterk tegen HIV
Boeken, Nieuws
Hear, hear! Goedele doorbreekt het taboe rond de vagina!
In de media BE, Nieuws
Goedele terug op VTM!
Boeken, Nieuws
"Voorbij Mars en Venus", nieuwe expertliteratuur van John Gray!
In de media BE, In de media NL, Nieuws
"Goedele lanceert educatief seksplatform met expliciete beelden"
welcome-left-image

Goodwill Ambassadrice UNFPA

Lees meer

welcome-center-image
Over Goedele

Jij daar!
Welkom hier!

Ik verzamelde op deze webstek een overzicht van wat ik jongste jaren (decennia, ahum) verwezenlijkt heb. Wil je me op de voet volgen? Volg me dan zeker op Twitter: @goedeleliekens.

Meer over Goedele
Boeken

Ontdek alle boekpublicaties

Goedele bracht al
ruim 9 boeken
uit over seks in al zijn
vormen en kleuren!

Ontdek ze allemaal
Boeken, In de media BE

Boekenbeurs 2017 – Goedele signeert

Van 31 oktober tot en met 12 november vindt de intussen 81ste editie van de Boekenbeurs plaats in Antwerp Expo. Goedele signeert er haar Vaginaboek op zaterdag 11 november van 15 tot 17u.

Breng haar een bezoekje op stand 422 van Overamstel Uitgevers in hal 4.  Je bent van harte welkom!

In de media BE, Nieuws

Samen sterk tegen HIV

SAMEN STERK TEGEN HIV
Goedele, Barbara Sarafian en Kadèr Gürbüz vragen via opvallende clip aandacht voor HIV-onderzoek

Met wekelijks 25.000 infecties wereldwijd is HIV nog steeds het meest dodelijke virus ter wereld. Aandacht en financiële middelen blijven daarom levensnoodzakelijk. Meer bepaald in het UZ Gent verricht men binnen een internationale context baanbrekend onderzoek naar de genezing van HIV. Dat verdient niet alleen aandacht maar ook de nodige financiële steun. Om die reden nam het HIV Ontrafelen-fonds een clip op met Goedele Liekens, Barbara Sarafian en Kadèr Gürbüz. In de clip roepen de drie bekende vrouwen op tot fondsenwerving voor HIV-onderzoek. Dit kan door zich in te schrijven voor het fundraising evenement van HIV Ontrafelen en UZ Gent op 9 december in het ICC  te Gent. Alle inschrijvingsgelden gaan integraal naar onderzoek ter genezing van HIV dat verricht wordt aan het UZ Gent.

Klik op de afbeelding hieronder om de clip te starten.

We hebben Goedele, Kadèr en Barbara zelf gecontacteerd en er was weinig nodig om hen te overtuigen”, aldus professor Linos Vandekerckhove, die de HIV Ontrafelen onderzoeksgroep leidt. “Met hun sterke persoonlijkheid en uitgesproken karakter zijn zij de ideale personen om dit initiatief onder de aandacht te brengen. Onze middelen zijn beperkt, dus hopen we met deze clip een ruimer publiek te bereiken en mensen te overtuigen om zich in te schrijven en op die manier ons onderzoek te steunen. Het geld is sowieso goed besteed en in ruil beleef je een geweldige avond, met onder meer Gentse gastronomie, een modeshow en optredens van Gabriel Rios en Isolde Lasoen”.

Ondersteunend kunnen meewerken aan HIV Ontrafelen en HIV-genezing, dat moest ik gewoon doen“, aldus Goedele Liekens. “Bij de buitenwereld leeft de perceptie dat HIV en aids onder controle en te genezen zijn, maar dat is niet zo. Men kan het virus wel onderdrukken, maar nog steeds niet genezen. Het is onze verantwoordelijkheid om onderzoek naar de volgende stappen te ondersteunen, zodat we op een dag een definitief geneesmiddel vinden en de wereld HIV-vrij verder kan”.

In de clip zien we hoe Goedele Liekens, Barbara Sarafian en Kadèr Gürbüz verstrikt zitten in een rood lint, symbool van de strijd tegen HIV. Terwijl het lint zich langzaam ontrafelt, schetsen de drie vrouwen de huidige situatie rond HIV en maken ze duidelijk dat het vinden van een definitief geneesmiddel meer dan ooit hoogdringend is. Afsluiten doet de clip met de boodschap dat je het onderzoek naar HIV-genezing kan steunen door op 9 december te komen feesten in het Gentse ICC – geld doneren hoeft dus niet saai te zijn. De clip is een productie van Studio Regie, een ‘all in one production studio’ in de handen van Olav Verhoeven en Ellen Cosyn. Men kan er reclame-, bedrijfsfilmpjes of clips opnemen. Deze clip werd door Studio Regie geheel vrijwillig geproduceerd als sponsoring voor het evenement.

Fundraising event HIV Ontrafelen
HIV Ontrafelen, de onderzoekgroep verbonden aan UGent en UZ Gent ter genezing van HIV, organiseert op zaterdag 9 december voor het vierde jaar op rij een fundraisingevent, ditmaal voor het eerst in het ICC. Die verhuis heeft alles te maken met het succes van de voorgaande edities. “Door de steun en talrijke aanwezigheid van gasten, partners en sympathisanten de voorbije jaren was het nodig dit jaar een grotere locatie aan te doen”, aldus prof. dr. Linos Vandekerckhove. “We willen de mensen een nog grootser evenement bieden en op die manier ook meer fondsen verzamelen, want die blijven broodnodig. Ons doel is duidelijk: binnen een internationale en wetenschappelijke context samenwerken aan de definitieve genezing van HIV. Daar is financiële steun voor nodig, en daarom organiseren we jaarlijks deze fondsenwerving die de mensen keer op keer een geweldige avond biedt”.

Gastheer op zaterdag 9 december is naar goede gewoonte Luk Alloo. Hij loodst de gasten langs een grandioos, Gents getint programma vol muziek, food en fashion. Naast culinaire gerechten van de beste Gentse chefs en cateraars mogen de gasten zich verheugen op optredens van onder meer Gabriel Rios en Isolde Lasoen. Federaal Minister Maggie De Block en farmacoloog Rudi Pauwels hebben hun aanwezigheid al bevestigd en zullen aanwezig zijn als gastspreker.

Inschrijven voor het evenement (65€ per persoon) kan via deze link.
Alle inschrijvingsgelden gaan integraal naar het HIV-onderzoek van het HIV Ontrafelen-fonds.

PRAKTISCHE INFO
www.hivontrafelen.be

Updates en nieuws via de Facebook event pagina

Boeken, Nieuws

Hear, hear! Goedele doorbreekt het taboe rond de vagina!

Schepdaal, 11 oktober 2017 – De allereerste bestseller van Goedele Liekens – Het Vaginaboek – dateerde ondertussen van 2005 en is al jaren uitverkocht. Tijd voor een update dacht ze en zo verschijnt vandaag Goedele’s herziene Vaginaboek editie 2017. In 2005 bracht dit (toen letterlijk) parelroze boek al heel wat commotie teweeg… Wie durft het ook aan een boek uit te brengen over de vagina überhaupt?!? Stel je voor…. Goedele natuurlijk, wie anders?! 🙂 In de 2017 versie ontbreekt het ook deze keer niet aan verbluffend nieuwe onderzoeksresultaten, tips, suggesties, spannende speeltjes en zo veel meer. Jahaaa, er is wel degelijk evolutie sinds 2005!

Naast een nieuw boek lanceert Goedele vandaag ook de trotslippen.be-challenge. De wat?!? Even uitleggen: een jaar of 5 geleden slaagde Goedele erin het woord ‘sukkelseks’  aan het Van Dale woordenboek toe te voegen. Nu wil ze er graag een woord uitgeschrapt zien: ‘schaamlippen’. Hoezo ‘schaam’?!?  We zeggen toch ook niet ‘schaam-eikel’ , schaam-bal of ‘schaam-huid’?  Nederlands is wereldwijd de enige taal waarin de mooie ‘labia’ het voorvoegsel ‘schaam’ krijgen.

Wat beter dan de uitgave van Goedele’s nieuwe Vaginaboek om komaf te maken met die negativiteit en op zoek te gaan naar een lief, warm en krachtiger woord! Heb jij een idee voor een sexy naam, lanceer die op www.trotslippen.be . Uiteraard lees je daar ook welke woorden aan de winnende hand zijn …en welke tè gekke er op de proppen kwamen.  Doe mee… ja ook jullie Heren!

Goedele's Vaginakaart-2017
.