Hear, hear! Goedele doorbreekt het taboe rond de vagina!

Schepdaal, 11 oktober 2017 – De allereerste bestseller van Goedele Liekens – Het Vaginaboek – dateerde ondertussen van 2005...

Goedele terug op VTM!

Schepdaal, 2 oktober 2017 – Morgenavond is Goedele Liekens na een lange afwezigheid terug te bewonderen op VTM. De...

"Voorbij Mars en Venus", nieuwe expertliteratuur van John Gray!

Een kwart eeuw na het meesterwerk “Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus” zijn relaties enorm veranderd. Vrouwen...

"Goedele lanceert educatief seksplatform met expliciete beelden"

Persbericht: Sekslessen met ballen Goedele lanceert educatief seksplatform met expliciete beelden Antwerpen, 24 mei 2017 – Mannen en vrouwen...
Boeken, Nieuws
Hear, hear! Goedele doorbreekt het taboe rond de vagina!
In de media BE, Nieuws
Goedele terug op VTM!
Boeken, Nieuws
"Voorbij Mars en Venus", nieuwe expertliteratuur van John Gray!
In de media BE, In de media NL, Nieuws
"Goedele lanceert educatief seksplatform met expliciete beelden"
welcome-left-image

Goodwill Ambassadrice UNFPA

Lees meer

welcome-center-image
Over Goedele

Jij daar!
Welkom hier!

Ik verzamelde op deze webstek een overzicht van wat ik jongste jaren (decennia, ahum) verwezenlijkt heb. Wil je me op de voet volgen? Volg me dan zeker op Twitter: @goedeleliekens.

Meer over Goedele
Boeken

Ontdek alle boekpublicaties

Goedele bracht al
ruim 9 boeken
uit over seks in al zijn
vormen en kleuren!

Ontdek ze allemaal
Boeken, Nieuws

Hear, hear! Goedele doorbreekt het taboe rond de vagina!

Schepdaal, 11 oktober 2017 – De allereerste bestseller van Goedele Liekens – Het Vaginaboek – dateerde ondertussen van 2005 en is al jaren uitverkocht. Tijd voor een update dacht ze en zo verschijnt vandaag Goedele’s herziene Vaginaboek editie 2017. In 2005 bracht dit (toen letterlijk) parelroze boek al heel wat commotie teweeg… Wie durft het ook aan een boek uit te brengen over de vagina überhaupt?!? Stel je voor…. Goedele natuurlijk, wie anders?! 🙂 In de 2017 versie ontbreekt het ook deze keer niet aan verbluffend nieuwe onderzoeksresultaten, tips, suggesties, spannende speeltjes en zo veel meer. Jahaaa, er is wel degelijk evolutie sinds 2005!

Naast een nieuw boek lanceert Goedele vandaag ook de trotslippen.be-challenge. De wat?!? Even uitleggen: een jaar of 5 geleden slaagde Goedele erin het woord ‘sukkelseks’  aan het Van Dale woordenboek toe te voegen. Nu wil ze er graag een woord uitgeschrapt zien: ‘schaamlippen’. Hoezo ‘schaam’?!?  We zeggen toch ook niet ‘schaam-eikel’ , schaam-bal of ‘schaam-huid’?  Nederlands is wereldwijd de enige taal waarin de mooie ‘labia’ het voorvoegsel ‘schaam’ krijgen.

Wat beter dan de uitgave van Goedele’s nieuwe Vaginaboek om komaf te maken met die negativiteit en op zoek te gaan naar een lief, warm en krachtiger woord! Heb jij een idee voor een sexy naam, lanceer die op www.trotslippen.be . Uiteraard lees je daar ook welke woorden aan de winnende hand zijn …en welke tè gekke er op de proppen kwamen.  Doe mee… ja ook jullie Heren!

Goedele's Vaginakaart-2017
.

In de media BE, Nieuws

Goedele terug op VTM!

Schepdaal, 2 oktober 2017 – Morgenavond is Goedele Liekens na een lange afwezigheid terug te bewonderen op VTM. De voormalige first lady van de zender, die momenteel hoge ogen gooit met succesvolle programma’s over seks en relaties op zowel de Nederlandse als de Britse televisie, maakte sinds 2012 geen eigen programma’s meer in Vlaanderen. “Ik was toe aan vernieuwing en een inhoudelijke uitdaging. Die vond ik bij de grootste Nederlandse zender RTL met programma’s als Goedele On Top en Sex Academy. In de UK heb ik een exclusief contract met de openbare omroep Channel 4 voor programma’s als Sex Box en Sex in Class. Ik ben dus wel even drukdruk genoeg maar zeg nooit nooit. Misschien keer ik ooit terug naar de Vlaamse buis.

En dat gebeurt dus morgenavond, 3 oktober in het programma Telefacts dat de integrale aflevering van Goedele’s opzienbarende Sex In Class te pakken kreeg. Goedele moest hiervoor een bijzondere toestemming tekenen. Het was dat programma waarmee onze Goedele doorbrak in de UK en waarvoor ze bedolven werd onder de lofbetuigingen van toonaangevende kranten als The Telegraph en The Guardian. Ze sierde zelfs de voorpagina van The Times. “We moeten deze geweldige vrouw klonen” kopten de kranten, “want elke school verdient een juffrouw Goedele”.

In het programma begeleidt Goedele 16 -17-jarige tieners op een strenge Britse uniformschool gedurende 14 dagen in hun seksuele ontplooiing. De resultaten zijn schrikbarende eye-openers voor al wie beweert dat seksuele opvoeding niet noodzakelijk is en de invloed van porno volkomen onschuldig.

Telefacts “De Grote Seks-enquête” met “Sex In Class” van Goedele Liekens op dinsdag 3 oktober om 21u45 op VTM.

The Telegraph-August 6, 2015
The Times-March 20, 2016