Brussel, 7 februari 2018 – Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe Fifty Shades Freed – vermoedelijk de laatste van de trilogie – stelde klinisch seksuologe Goedele Liekens een pakket  samen met daarin alle essentiële attributen voor een kinky ontdekkingstocht! Bijzonder daarbij is niet alleen dat Goedele eigenhandig de selectie maakte van de producten maar ook zelf de handleiding erbij schreef over hoe die attributen te gebruiken.

Een soort ‘HelloFresh’ met alle noodzakelijke ingrediënten plus stapsgewijze recepten om je te helpen bij dit sensuele avontuur…. Daarnaast bespreekt ze ook de reguliere huis-tuin-en keukenmaterialen die wel of net nièt bruikbaar zijn in jullie Fifty Shades-beleving.

Goedele: “Er is zoveel op de markt dat de mensen door de bomen het bos niet meer zien. Welk product is goed voor beginners en welk speeltje is nu eigenlijk veilig en degelijk in gebruik? Hoe breng ik het bij mijn partner aan, etc… Vaak zijn de aangeboden producten ook niet of nauwelijks voorzien van gebruiksaanwijzing noch tips. Dat houdt niet alleen gevaren in, het is ook jammer van de eventueel gemiste kans. Wie zijn dominante kantje wilt exploreren, moet niet meteen met de paardenzweep aan de slag… Please don‘t!!! Het gaat veel meer om controle, overgave, macht en vertrouwen. En soms een klein beetje pijn…!”  

Meer informatie over dit en toekomstige pakketten vind je op Goedele.com.