Skip to main content

Op 20 en 21 maart 2024 vond de Women Political Leaders’ (WPL) Summit plaats in Athene. Met als thema ‘representation matters’ zetelde Goedele Liekens in een boeiend panelgesprek rond stereotypes in de politiek, geweld via social media en het belang van data research. 

Woman Political Leader Country Ambassador

Woman Political Leader (WPL) is een onafhankelijk wereldwijd netwerk van vrouwelijke politici met als missie de invloed van vrouwen in politieke leidinggevende posities te vergroten. Dat doet WPL aan de hand van drie peilers: communicatie, verbinding en gemeenschap. Sinds 2023 is Goedele Liekens officieel WPL Country Ambassador.

WPL Summit 2023 Athene: More Power to Women, More Women to Power

De WPL Summit 2024 in Athene is een inspirerende tweedaagse waarop vrouwelijke politici van over de hele wereld samen kwamen om te verbinden, ervaringen te delen en vooruit te blikken op de toekomst.

Meer dan 200 politici uit 80 landen namen deel aan panelgesprekken en keynote speeches over diverse onderwerpen. Goedele Liekens zetelde in een panelgesprek samen met Rozaina Adam, Rosita Kirova, Simonida Kordic en Tsitsi Gezi.