Skip to main content

 

Op 7 en 8 juni 2023 vond de tiende editie van de Women Political Leaders’ (WPL) Summit plaats in Brussel. Met als kernthema ‘representation matters’ sprak Goedele Liekens meer dan 200 vrouwelijke politici van over de hele wereld toe in een inspirerende keynote speech in de Belgische Senaat.

Woman Political Leader Country Ambassador

Woman Political Leader (WPL) is een onafhankelijk wereldwijd netwerk van vrouwelijke politici met als missie de invloed van vrouwen in politieke leidinggevende posities te vergroten. Dat doet WPL aan de hand van drie peilers: communicatie, verbinding en gemeenschap. Sinds 2023 is Goedele Liekens officieel WPL Country Ambassador.

WPL Summit 2023: representation matters

De WPL Summit 2023 was meer dan alleen een internationale bijeenkomst: het was een inspirerende tweedaagse waarop vrouwelijke politici van over de hele wereld samen kwamen om te verbinden, ervaringen te delen en vooruit te blikken op de toekomst.

Meer dan 200 politici uit 80 landen namen deel aan panelgesprekken en keynote speeches over diverse onderwerpen met als overkoepelend thema ‘Representation matters’. Ook Goedele Liekens gaf een toespraak in de Belgische Senaat.

 

Op de hoogte blijven van de politieke activiteiten van Goedele? Volg haar op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn