Skip to main content

Wat groeit er bij vrouwen als ze opgewonden zijn en bevat een zaadlozing meer of minder calorieën dan een rookworst? Onder de seksueel wetenschappelijke leiding van Goedele Liekens wordt de bedkennis van 2017 op woensdag 25 januari vanaf 20.30 uur bij RTL 5 getest.

Vijf BN’ers gekoppeld aan vijf vakken

Vijf bekende Nederlanders strijden in de studio om de sekspert van 2017 te worden. Zangeres en drievoudig playmate Patricia Paay neemt het op tegen de man met de meeste vrouwelijke YouTubevolgers Giel de Winter, ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’-ster Geneviève Fox, winnares van ‘Holland’s Next Topmodel 2016’ Loiza Lamers en presentator, model, muzikant en misschien wel dé meest begeerde man van Nederland Kay Nambiar. De BN’ers zijn ieder gekoppeld aan hun eigen publieksvak: sexy moeders, onliners, stouterts, babes en hunks.

Vijf categorieën

De vragen zijn onderverdeeld in vijf categorieën. In de categorie ‘ken je lichaam’ wordt gekeken naar de invloed van seks op het lichaam en andersom. In de tweede ronde, ‘tussen de lakens’, wordt meer ingegaan op de praktische kant. Seksuele gewoontes in andere landen komen aan de orde in de categorie ‘over de grens’. De ‘kut en klotevragen’ geven antwoord op moeilijke vragen over elkaars edele delen. In delaatste categorie, ‘porno en passie’ wordt de wereld van plaatjes en begeerte belicht.

Live ‘meespelen’

De kijker thuis kan meedoen aan de sekstest via de RTL-XL app. De app is beschikbaar op alle smartphones en tablets met iOS of Android.