Skip to main content

Waar je ook kijkt, seks is overal: in films, reclame, op straat, in je hoofd… En toch weten we bitter weinig over hoe ons eigen lichaam reageert op seksuele prikkels of wat het doet met het lijf van je partner. Het goede nieuws is dat er dan misschien nog heel wat klaarligt om te ontdekken. Ook voor jongeren die pas aan seks beginnen of die eraan dénken om eraan te beginnen, is dit een boeiend boek met duidelijke tekeningen en dito uitleg.

Naast de kennis en expertise van Goedele leveren ook experts zoals Guy T’Sjoen, Jelto Drenth, Mireille Merckx, Herman De Pypere, Nathalie Cardinaels, Katrien De Coster, Alexis Dewaele, Rik van Lunsen, Heather Coburn, Marieke De Witte, Erika Frans, Marjon Bolwijn en Sandra Van den Eynde hun bijdrage over specifieke topics als genitale mutilatie, seksualiteit en menopauze, lesbische liefde, polyamorie, porno, ontrouw, erectieproblemen en meer.

In Het seksboek wordt er geen enkele issue onbesproken gelaten en vind je alles wat je moet en altijd al wilde weten over seks. Zowel het vrouwelijke als het mannelijke lichaam worden uitgebreid gescreend, alle verschillende soorten seks komen aan bod, maar ook nieuwe maatschappelijke thema’s worden besproken, zoals variaties op de seksuele ontwikkeling.